Salons De Lelie Beauvoorde gaan partnership aan met Huis van Wonterghem en Maelstede

Links Gregory en Barbara Van Wonterghem - rechts Bernard en Tine Cappelaere. © MVQ
Redactie KW

Bertrand en Tine Cappelaere van Salons de Lelie uit Beauvoorde gaan een exclusieve samenwerking aan met Gregory en Barbara Van Wonterghem van het Huis Van Wonterghem en Maelstede in Kuurne. Bertrand en Tine kennen het klappen van de horecazweep, want ze zijn al decennia actief en bekend om hun stijlvolle familie- en trouwfeesten.

Het stel bleef ook niet bij de pakken zitten en investeert continu in vernieuwing. In hun gloednieuwe zaal ‘De Mangerie’ kan je terecht voor vernieuwende concepten zoals wandeldiners, babyborrels, verjaardagsparty’s, bedrijfsfeesten… Bertrand en Tine blijven de eigenaars van het pand, maar met dit partnership tillen ze het culinaire niveau nog een trapje hoger.

Ze krijgen zo de nodige tijd om uit te breiden met een B&B naast de gastenkamers die ze de voorbije twee jaar al hebben gerealiseerd en die zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Bertrand begon ooit zijn carrière als stagiair bij Huis Van Wonterghem en weet perfect welke meerwaarde het Huis Van Wonterghem te bieden heeft. Gregory en Barbara zetten de traditie verder van Domein Maelstede, al meer dan 75 jaar de specialist bij uitstek voor de betere huwelijksfeesten en toonaangevend in Zuid-West-Vlaanderen.

In de loop der jaren heeft het Huis van Wonterghem een stevige culinaire reputatie opgebouwd, gespecialiseerd in B2B-events, bedrijfsfeesten, afterwork party’s, huwelijks- en familiefeesten. De laatste jaren bieden ze ook excellente catering op verplaatsing aan. Dit partnership sluit dan ook perfect aan bij de groeistrategie van deze ambitieuze ondernemers. De samenwerking start officieel op 31 december met een Oudejaarsavond Gala Event, waarvoor je binnenkort kan inschrijven.

(MVQ)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier