Vrijdag zijn ze nog open, maar vanaf zaterdag 14 maart moeten de deuren van Bistro Sint-Blasius tot en met 3 april onherroepelijk dicht. Maar omdat het restaurant de klanten niet in de kou wil laten staan en de vaste kosten uiteraard blijven doorlopen, ondernemen de zaakvoerders nu zelf actie.

"Wij zullen vanaf nu wel traiteur organiseren, met onder meer vispannetjes, steak tartaar, carpaccio en stoofpotje van konijn. Ook soep per liter is mogelijk en we kunnen zelfs rib eye op bestelling bezorgen." De uitbaters vragen hun klanten om hen tijdens deze coronacrisis te blijven steunen.

Aan al onze klanten en leveranciers, wij zijn gesloten van zaterdag 14 maart tot 3 april. Wij zijn vandaag nog open....

Geplaatst door Bistro Sint-Blasius op Vrijdag 13 maart 2020
Vrijdag zijn ze nog open, maar vanaf zaterdag 14 maart moeten de deuren van Bistro Sint-Blasius tot en met 3 april onherroepelijk dicht. Maar omdat het restaurant de klanten niet in de kou wil laten staan en de vaste kosten uiteraard blijven doorlopen, ondernemen de zaakvoerders nu zelf actie. "Wij zullen vanaf nu wel traiteur organiseren, met onder meer vispannetjes, steak tartaar, carpaccio en stoofpotje van konijn. Ook soep per liter is mogelijk en we kunnen zelfs rib eye op bestelling bezorgen." De uitbaters vragen hun klanten om hen tijdens deze coronacrisis te blijven steunen.