Roze winkelgevel met levensgrote poppen blijkt promocampagne voor handelaars

New! Life size doll. Made in Roeselare! prijkt op de gevel.© SB
New! Life size doll. Made in Roeselare! prijkt op de gevel.© SB
Redactie KW

Wie door de Manestraat passeert, zag ongetwijfeld al een roze gevel met enkele poppen in de etalage. New! Life size doll. Made in Roeselare! prijkt op de gevel. Sekspoppen? Poppen voor kinderen? Wandelaars en automobilisten fronsen de wenkbrauwen en vragen zich af welke nieuwe winkel er komt.

Sinds vorige week kleurt een voormalige handelszaak in de Manestraat, op wandelafstand van de Sint-Michielskerk, roze. In de etalage staan poppen opgesteld, levensgrote Barbies.

Navraag bij het stadsbestuur leert dat er een nieuw project in de maak is. Er wordt werk gemaakt van een Instagramroute, een wandeling waarbij je op zoek kan gaan naar verborgen parels in de stad om te delen via de Instagramfeed of stories. Ook aan de Wallenparking werden al elementen in het kader van dat vernieuwende citymarketingproject geplaatst.

“In het Roeselaarse straatbeeld is er een en ander aan het verschijnen. We plannen een grootse campagne om onze winkeliers en handelaars te ondersteunen”, aldus Bieke Olivier, deskundige communicatie van de stad. Die nieuwe campagne wordt op dinsdag 9 februari officieel gelanceerd. (BF)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier