Roompot opent eerste Belgische vakantiepark in Bredene

Redactie KW

Met de opening van het luxueuze vakantiepark aan de kust geeft Roompot het startsein om te groeien tot een belangrijke speler op de Belgische vakantiemarkt.

Roompot Vakanties heeft zopas haar nieuwste vakantiepark Breeduyn Village in Bredene geopend.

Het afgelopen jaar ontving Roompot Vakanties bijna 2 miljoen gasten, waaronder een groeiend aantal Belgische vakantiegangers. Vooral de parken aan de Nederlandse kust doen het goed bij de Belgen. Zo kreeg Roompot Vakanties zelfs tot 21 procent meer Belgische boekingen voor juli en augustus dan de voorbije jaren.

Roompot Vakanties gaat deze succesvolle formule vertalen naar de Belgische kust en het vakantiepark in Bredene is het eerste park van Roompot Vakanties op Belgische bodem. Het nieuwe vakantiepark Breeduyn Village heeft in totaal 63 luxe villa’s, ligt op 200 meter van het strand en in de omgeving van het park zijn ook tal van leuke faciliteiten te vinden zoals een minigolf, fietsverhuur en verschillende winkels en restaurants. De andere vakantievilla’s en een centraal gebouw met onder andere horecafaciliteiten worden later opgeleverd.

(MDW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.