Roeselaarse gastronomie maakt zich op voor culinaire hoogtepunten

© STEFAAN BEEL
Peter Soete

De Gastronomie in de Rodenbachstreek is klaar voor meer dan twee maanden culinair plezier. Tien restaurants brengen iedere vrijdagavond om beurt een gastronomisch menu voor maar 60 euro.

Vanaf vrijdagavond 6 oktober kunnen fijnproevers opnieuw hun hartje ophalen bij de restaurants van de Gastronomie in de Rodenbachstreek. En wordt nog altijd één van de gerechten afgewerkt met Rodenbach of Cornet.

De culinaire herfstkriebels zijn altijd op vrijdagavond en reserveren in het desbetreffende restaurant is aanbevolen. Restaurant Orchidee bijt op 6 oktober de spits af, op 13 oktober volgt Ma Passion, op 20 oktober is het de beurt aan Eethuis De Steeg en op 27 oktober komt Tafel Madeleine aan de beurt. Bistro Novo presenteert op 3 november zijn culinaire herfstkriebels, op 10 november doet De Ooievaar dat en op 17 november zet Bistro Sint-Blasius zijn beste beentje voor. Restaurant Epsom speelt op 24 november gastheer en op 1 december is het de beurt aan Ter Bos terwijl Le Nord op 8 december de herfstkriebels afsluit.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.