Robaws vestigt zich in Z-Offices in Zwevegem

Sinds kort heeft het softwarebedrijf Robaws zijn intrek genomen in kantorencomplex Z-Offices in de Blokkestraat in Zwevegem. Het bedrijf ontwikkelt administratiesoftware voor kmo’s en is vooral gespecialiseerd in software voor bouwondernemingen.

Zaakvoerder Michaël Van Robaeys samen met de huidige mensen van het softwarebedrijf Robaws. Van links naar rechts herkennen we Dimitri Glorieux, Mieke Bouvry, Michaël Van Robaeys, Sébastien Blervaque en Line Ververken. Jens Delefortrie ontbreekt op de foto. © GJZ

“Ons standaardproduct noemt Robaws. Offertes, projectopvolging, facturatie, planning en tijdsregistratie zijn onder meer enkele voorbeelden van tools die klanten kunnen gebruiken. Onze pijlers zijn eenvoud en mobiel”, geeft zaakvoerder Michaël Van Robaeys als uitleg.

Men koos ervoor zich toe te leggen op de bouwsector omdat deze volgens Michaël enorme uitdagingen heeft. “Ik denk hierbij aan de stijgende kwaliteitseisen en de toenemende administratieve last. Er wordt veel ingezet op de ‘digitalisering’ van de bouw. Robaws maakt dit zeer concreet voor ondernemers en toont aan welke waarde dit hen kan opleveren.” Het bedrijf kwam zich in Z-Offices vestigen om diverse redenen. “Vooreerst is het een mooie omgeving om te werken, met zicht op natuur. Daarenboven zitten we op amper vijf minuten van de E17 en zijn we dus heel makkelijk bereikbaar.”

Nu men over nieuwe kantoorruimte beschikt, denkt men ook aan groeien. “We wensen de referentie te worden voor eenvoudige en mobiele software voor kmo’s in Vlaanderen. Momenteel werken we met vijf mensen en zijn we nog op zoek naar drie extra werkkrachten.”, besluit Michaël. (Geert Vanhessche)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.