Ring Shopping zet lockers op de parking om bestelde pakketjes de klok rond af te halen

Olaf Verhaeghe

Ring Shopping, het winkelcentrum op de grens van Kuurne met Kortrijk, komt opnieuw met een creatieve oplossing tijdens de coronacrisis. Wie bestelt bij een van de handelaars in het winkelcentrum, kan voortaan 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 zijn of haar pakketje afhalen in speciale lockers op de parking. De ‘click & collect’-lockers staan ter hoogte van de ingang vlak bij Medi Market, ingang nummer vijf.

Of niet-essentiële winkels binnenkort weer (op afspraak) mogen openen, zal vrijdag uit het Overlegcomité moeten blijken. Maar om het klanten en handelszaken tot die tijd nog makkelijker te maken om online of telefonisch te bestellen, installeert het Ring Shopping winkelcentrum ‘click & collect’-lockers op de parking.

“Het systeem is erg gebruiksvriendelijk”, legt centrummanager Brenda Lombary uit. “De klant bestelt op zijn of haar favoriete manier bij een van de 77 deelnemende handelszaken van Ring Shopping waarna de winkelier het pakketje in een van de lockers plaatst. Met behulp van een toegestuurde QR-code kan de klant op elk moment van de dag de locker openmaken en het pakketje meenemen.”

Ring Shopping zet lockers op de parking om bestelde pakketjes de klok rond af te halen

Volgens Ring Shopping zorgt deze extra service voor een grote meerwaarde qua flexibiliteit gedurende de opgelegde sluiting van handelszaken. “Je bent niet langer gebonden aan openingsuren én het biedt ook mogelijkheden aan winkels die geen webshop hebben”, aldus Brenda. “Bovendien is ook onze Ring Shopping Gift Card via dit nieuwe systeem te verkrijgen. Die cadeaubon kan je makkelijk online bestellen en na betaling afhalen in de lockers.”

Meer info over het lockersysteem en een lijst van alle deelnemende winkels in Ring Shopping vind je hier.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier