Retouches en droogkuis Ci-Belle voorziet kledingbus om kledij 24 op 24 in te droppen

Sabine Desmet wil met Ci-Belle de klanten dag en nacht helpen.©ELD ELD
Sabine Desmet wil met Ci-Belle de klanten dag en nacht helpen.©ELD ELD
Redactie KW

Vanaf dinsdag 8 december beschikt retouches en droogkuis Ci-Belle in de Liebaardstraat in Desselgem over een gloednieuwe ‘kledingbus’ waar de klanten 24 op 24 en 7 op 7 hun kledij op een veilige manier kunnen afleveren.

“Het idee kwam er na de eerste lockdown”, vertelt zaakvoerster Sabine Desmet van Ci-Belle. “We mogen door de coronamaatregelen slechts twee mensen in de winkelruimte binnenlaten, waardoor er telkens toch een aantal mensen genoodzaakt waren buiten te wachten. Door onze openingsuren – van 16 tot 19 uur – zijn we echter heel beperkt in tijd. Maar we willen onze klanten optimaal kunnen bedienen. Daarom zal hun kledij non-stop in een plastic zak gedropt kunnen worden in de nieuwe kledingbus – voorzien van antidiefstal – aan de linkerkant van de insprong met daarbij de vermelding van hun naam en telefoonnummer en wat er moet aangepast worden. Daarna stuur ik een sms’je om te melden wanneer de klant die weer kan ophalen. Daarmee hopen we nog beter en sneller iedereen te helpen.”

Coronaveilig

“Dit is niet alleen ideaal voor klanten die tijdens onze openingsuren niet bij ons terecht kunnen, maar ook een heel coronaveilige oplossing. Mede door deze crisis is de bus er dus gekomen. We willen wachtrijen in en voor de winkel vermijden. Mensen gaan mee in dit verhaal en we willen daar op inspelen. Toch blijft iedereen natuurlijk welkom in de winkel”, benadrukt Sabine. “Als er iets moet ingespeld worden, je hebt een vraag of geeft het liever persoonlijk af, dan staan we met alle plezier klaar.”

(ELD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier