Restaurant Gouden Kroon maakt doorstart

Redactie KW

Het vooruitzicht van een leven zonder restaurant was voor Viviane Vandoorne van De Gouden Kroon dan toch geen optie. In Gery Verbeeck vond ze een compagnon die voor het restaurant in de Koningin Fabiolalaan de maaltijden zal verzorgen.

In oktober kondigde Viviane Vandoorne het einde van restaurant Gouden Kroon aan. Het gastronomisch restaurant dat ze 35 jaar geleden met haar echtgenoot wijlen Lieven Defieuw begon. De reden voor deze drastische beslissing was de keuze van chef-kok Sonny Noppe om zijn eigen zaak te starten.

‘t Stampkot

“Toen ik alles had gepoetst en nog eens proper had gemaakt, vroeg ik me af: moet ik zo verder?” bekent gastvrouw Viviane. “ Ik ben nog niet klaar om met pensioen te gaan. Ik kende Gery Verbeeck nog van toen hij kok was in ’t Stampkot. Hij is geen onbekende, want de horeca is een kleine wereld en Gery draait er al ruim 30 jaar in mee. Ik heb het volste vertrouwen in zijn kennis en ervaring. Daarnaast zal hij zorgen voor een vernieuwde touch.”

“Het is voor beiden een goede zaak”, zegt Gery Verbeek, die zijn traiteurdienst ‘Cooking Gervé’ verder blijft verzorgen. “ Net als de afgelopen jaren zal restaurant Gouden Kroon zich vooral blijven richten op groepen en kleine banketten . Mits goede afspraken zijn beide perfect te combineren.” “We openen zodra de coronamaatregelen het opnieuw mogelijk maken”, aldus een stralende gastvrouw Viviane. “Ik hoop van harte dat we op moeder- en vaderdag terug gasten mogen verwelkomen.” (SL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.