Restaurant Carcasse by Dierendonck bij wereldtop steakrestaurants

Restaurant Carcasse by Dierendonck prijkt op de 44ste plaats in de ranglijst “101 World’s Best Steak Restaurants”. Zaakvoerder Hendrik Dierendonck mag dubbel trots zijn, want Carcasse is ook nog eens verkozen tot nummer één van België.

Hendrik Dierendonck in zijn atelier. © MVO

Op de lijst van de 101 beste steakrestaurants over de hele wereld krijgt het befaamde vleesrestaurant Carcasse dit jaar de 44ste plaats. Het internationale N.Y. Strip Media House startte in 2019 met de eerste ranking.

Voor deze tweede editie bezocht de jury wereldwijd maar liefst 700 restaurants. Bovendien is vleesrestaurant Carcasse niet alleen verkozen maar ook uitgeroepen tot dé nummer één van België. Een prestatie waar zaakvoerder Hendrik Dierendonck best trots mag op zijn!

Smaak en kwaliteit

World’s Best Steak Restaurants maakte deze week de tweede editie van ’s werelds beste steakrestaurants bekend. De restaurants werden onder meer beoordeeld op basis van hun look & feel maar vooral de smaak en kwaliteit van het vlees speelden een rol.

Dankzij hun sterke focus op ambacht, terroir, passie en innovatie,… wisten Hendrik Dierendonck en zijn team de jury te overtuigen. Naast de ster in de Michelingids en de Gouden Palm van Leaders Club international kan Hendrik nu ook deze prestatie aan zijn palmares toevoegen.

Afhalingen of leveringen

Het nieuws is een opsteker tijdens deze moeilijke tijden. “Wij proberen ondanks het feit dat de horeca moet sluiten, er telkens het beste van te maken. Soms lukt dit, soms is het hard. Maar te horen krijgen dat wij de 44ste plaats konden veroveren doet toch echt deugd”, zegt Thibaud, zaalverantwoordelijke van Carcasse.

Ook Hendrik Dierendonck zelf is apetrots op zijn team: “Keer op keer staat het volledige team klaar. Deze mensen wil ik koesteren, zonder hen was deze prestatie niet mogelijk geweest!”

Door de verstrengde coronamaatregelen is Carcasse gesloten, maar afhalingen of leveringen zijn mogelijk en er zijn verschillende tacoboxen verkrijgbaar. Bekijk de mogelijkheden op https://www.carcasse.be/

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.