Restaurant Au Gourmand is over te nemen

Isabelle en Kurt verlaten met spijt hun restaurant en gaan een nieuwe uitdaging aan. © EG
Redactie KW

Na vijf jaar en heel wat verbouwingen en investeringen verlaten Kurt Kuypers en Isabelle Deprez hun gekende restaurant Au Gourmand aan de Rijselseweg 43 in Ieper. De zaak is over te nemen. “We hopen dat jonge en dynamische mensen het restaurant zullen verder zetten.”

“Begin 2015 namen we het restaurant over en hebben er een sfeervolle en gezellige zaak van gemaakt”, vertellen Kurt en Isabelle. “Het restaurant is gekend om malse en smaakvolle vleesgerechten en visliefhebbers worden verwend met dagelijks aangevoerde verse vis. Restaurant Au Gourmand is een restaurant voor de fijnproevers uit de wijde regio waarbij de familiale sfeer heel belangrijk is.”

Toch zetten Kurt en Isabelle een punt achter de zaak. “Aangezien we enkel met ons tweeën de zaak runnen, weegt dit op het familiale leven”, vervolgt Kurt. “Bovendien deed zich een opportuniteit voor waar we beiden, samen met onze twee zonen, een nieuwe uitdaging in vinden.”

Carwash

“We hebben een moderne en goed uitgeruste carwash overgenomen en de combinatie van de twee zaken is op termijn niet haalbaar. Eigenlijk is het met pijn in het hart dat we het restaurant opgeven maar we hebben nu eenmaal die beslissing genomen.”

“Restaurant Au Gourmand is dus over te nemen, inclusief onze woning want we verhuizen half augustus naar de nieuwe zaak. We hopen dat jonge en dynamische mensen het restaurant zullen verder zetten. Geïnteresseerden kunnen altijd contact opnemen.”

Au Gourmand is een klassiek restaurant met Belgische keuken en is open van donderdag tot maandagmiddag. Vanaf september enkel nog open op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag. (EG)

Info: Rijselseweg 43 in Ieper, tel. 057 46 98 20, www.augourmand.be, info@augourmand.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier