Pure Perle Happiness opent aan de Boomgaardstraat in Kuurne

Véronique Catteau van Pure Perle Happiness verhuisde haar zaak. (BRU)© BRU
Véronique Catteau van Pure Perle Happiness verhuisde haar zaak. (BRU)© BRU
Redactie KW

Na acht jaar in de Kerkstraat te zijn gevestigd vindt u voortaan Pure Perle Happiness terug aan de Boomgaardstraat 86 bus 2.

Zaakvoerster Véronique Catteau die de leuze ‘leven met minder stress, leven met minder pijn’ hoog in het vaandel draagt startte haar zaak in 2013. Aanvankelijk kon je bij haar terecht voor massages, maar al snel breidde Véronique haar aanbod verder uit met massages voor kankerpatiënten, andullatietherapie, endermologie en infraroodbehandelingen.

“Wat ooit een bijberoep was, is sinds 2016 mijn hoofdberoep geworden”, vertelt Véronique die opgroeide te Kuurne, “Wie last heeft van stress, oververmoeidheid, neerslachtigheid of lichamelijke klachten zoals stijve spieren, hoofdpijn of gewrichtspijn is zeker bij Pure Perle Happiness aan het juiste adres. Bij nieuwe klanten gaan we steeds eerst op zoek naar de best mogelijke manier om de bestaande klachten aanzienlijk te helpen verminderen. Na maanden verplicht de deuren te hebben gesloten wegens de opgelegde coronamaatregelen ben ik blij dat ik vanaf heden op een nieuwe locatie mijn klanten opnieuw kan ontvangen. Ik ben dan ook extra gemotiveerd om er terug in te vliegen. Ook het gemis bij de klanten is alvast duidelijk zichtbaar gezien de afspraken sinds kort opnieuw vlot binnen lopen.”

(BRU)

Wie een afspraak wenst te maken bij Pure Perle Happiness kan dit per e-mail doen op het e-mail adres pureperle@gmail.com of telefonisch op het nummer 0476/58.10.61. Meer informatie is eveneens terug te vinden via www.pureperle-happiness.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier