Proxy Delhaize wil winkel in Langemark

© Foto TOGH
Redactie KW

Het ziet ernaar uit dat Langemark binnenkort opnieuw een tweede supermarkt krijgt. Proxy Delhaize bevestigt dat het verschillende pistes onderzoekt in Langemark, terwijl er op het internet al een zoekertje staat voor zelfstandige uitbaters.

Sinds de Carrefour Market in de Kasteelstraat de deuren sloot in februari dit jaar, moesten de inwoners van Langemark het stellen zonder klassieke supermarkt. In de Poelkapellestraat heb je wel de budgetsupermarkt Aldi, maar voor andere warenhuizen moest je naar Poelkapelle, Houthulst of Ieper.

Daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Op de website www.overnameweb.be circuleert er immer een zoekertje waarbij Proxy Delhaize zoekt naar zelfstandige uitbaters van een Proxy Delhaize in Langemark.

Bij Delhaize bevestigen ze voorzichtig de interesse om een winkel te openen in Langemark.

“We kunnen nu enkel meegeven dat we verschillende pistes bekijken in Langemark en dat we binnenkort met meer nieuws kunnen komen”, zegt woordvoerder Roel Dekelver van Delhaize. “Er hebben zich al enkele kandidaten gemeld voor de vacature van zelfstandig uitbater, maar er is nog niets beslist. Kandidaten kunnen zich trouwens nog steeds aanmelden.” (TOGH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier