Proxy Delhaize opent in vroegere Aldi in Meulebeke

De vroegere Aldi-winkel wordt straks een Proxy Delhaize.© foto Luc
De vroegere Aldi-winkel wordt straks een Proxy Delhaize.© foto Luc
Redactie KW

Twee jaar geleden veroorzaakte het vertrek van de Aldi in de Gentstraat een kleine schokgolf in Meulebeke. Aldi wou een nieuwe zaak uitbouwen in Ardooie. Het leegstaand gebouw wordt straks terug als winkelruimte gebruikt… nu komt er een Proxy Delhaize.

Proxy Delhaize profileert zich als een grote buurtwinkel, perfect geïntegreerd in de gemeente met aangepaste, flexibele openingsuren. Roel Dekelver, External Communications Manager Delhaize: “De exacte datum van de opening van de winkel ligt nog niet precies vast. Wel kan ik al kwijt dat Proxy Delhaize zeker nog dit najaar de deuren opent.”

Een Proxy-winkel heeft een oppervlakte van 600 à 1.000 m2 en biedt meer dan 8.000 verschillende producten aan. “De winkel zal gerund worden door een zelfstandige uitbater, daar zijn we nu nog op zoek naar. Wie zich kandidaat voelt, kan steeds contact opnemen via www.delhaize.be . Meulebeke was op onze kaart nog een echte ‘blindspot’ en we hebben dan ook geen ogenblik geaarzeld om op die plaats een Proxy neer te poten.” (LB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.