Projectontwikkelaars Centrimo uit Zonnebeke en Art of Building uit Poperinge slaan handen in elkaar

De zaakvoerders en medewerkers van Art of Building.© gf
De zaakvoerders en medewerkers van Art of Building.© gf
Laurie Bailliu
Laurie Bailliu Medewerker KW

Centrimo (Zonnebeke) en Art of Building (Poperinge) werken sinds kort samen onder de bestaande naam Art of Building. David Vanbiervliet, Jean-Luc Desmet, Jurgen Buseyne en Filip Maekelberg zijn de zaakvoerders. In het verleden werd al samengewerkt onder de noemer ‘cvba De Poorte’.

Tussen David Vanbiervliet (Fivanco) en Centrimo, onder leiding van Jean-Luc Desmet, wordt al jaren luxueus vastgoed aan de Belgische kust en binnenland ontwikkeld. David Vanbiervliet is als telg van een baksteenfabrikant onder meer aandeelhouder en bestuurder in diverse vennootschappen in de vastgoedmarkt, zowel in het binnen- en buitenland.

Sterke reputatie

Onder de noemer De Poorte werd via deze weg al enkele samenwerkingen op poten gezet met Filip Maekelberg en Jurgen Buseyne, beide bestuurder van onder meer de vastgoedontwikkelaar Art of Building. Er werd besloten om onder de noemer ‘Art of Building’ verder te ontwikkelen aangezien Art of Building al een sterke reputatie heeft opgebouwd op commercieel vlak. De zaakvoerders worden hierbij ondersteund door de bestaande medewerkers, Lien Van Duijse, Nathalie Noppe, Jan Decock en Pedro Quinten.

“We willen ons verder onderscheiden op diverse domeinen. De focus bij Art of Building ligt op eigentijdse ontwikkeling in steden en gemeenten in West- en Oost-Vlaanderen vooral, waar de initiatieven voortvloeien uit een gerichte marktanalyse: woning, meergezinswoning, bedrijfsgebouw, recreatieve toepassingen… Zowel technisch als esthetisch moet elk project bovendien aan alle Art of Building values voldoen”, zegt Filip Maekelberg van Art of Building.

360°-aanpak

“Voor onze klanten/kopers focussen we dan weer op ontzorging. Dankzij de expertise van Jurgen Buseyne, ook zaakvoerder van B&V Project (bouwcoördinatie), hebben we alle expertise inzake het bouwproces zelf, maar ook de klantenbegeleiding en personalisering in eigen huis. De ondertussen geïnstalleerde 360°-aanpak van B&V zorgt dat we van idee tot en met oplevering het hele proces voor de klant kunnen begeleiden enerzijds en met de expertise en het opgebouwde netwerk binnen het team anderzijds tegelijk zeer gericht naar de markt kunnen. Een puzzel die als het ware netjes in mekaar valt”, vult Jean-Luc Desmet van Centrimo aan.

“In de praktijk verandert er voor de koper weinig, behalve dat wij ons verder organiseren en professionaliseren om onze kopers de allerbeste service te kunnen bieden en daarbij tegelijk concurrentieel willen blijven en aansluiting houden met de kopgroep in regionaal ontwikkelingsland. En dat binnen een snel evoluerende sector”, rondt David Vanbiervliet van Fivanco af.

(LBR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier