Press Shop in Menen gaat definitief dicht

De Press Shop, een gevestigde waarde in de Rijselstraat waar iedereen sedert jaar en dag terecht kon voor kranten, broodjes en loterijspelen, ondergaat binnenkort een grondige metamorfose. Niet meteen in de vorm van verbouwing, maar vanwege de laatste Menenaar die er dan finaal de deuren sluit.

Steven Vanderdonckt neemt binnenkort afscheid van zijn Press Shop. (Foto CLL)

Steven Vanderdonckt (48), al drie jaar het gezicht van deze bruisende locatie, legt uit. “De winkel is een beetje als mijn tweede thuis geworden. Ik hou van Menen en heb van de Menenaars erg veel waardering en steun gekregen. Iedere morgen was het hier een bedrijvige hub van mensen, die nog snel een koffie dronken voor ze aan hun werkdag begonnen.”

Over de middag schoven de broodjes over de toonbank en voor kranten en tijdschriften had ik een resem trouwe klanten. Nu is het moment aangebroken om voor nieuwe uitdagingen te kiezen, vandaar dat ik op 18 december voor de laatste keer de winkel zal sluiten.”

Op dit ogenblik is het nog niet duidelijk wie de zaak zal overnemen, een verrassing voor de Menenaren om te ontdekken. (CLL)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.