Poperingse handelaars roepen op: doe mee aan het Weekend van de Klant!

© MD
Redactie KW

Het stadsbestuur ondersteunt het initiatief van UNIZO, Comeos en UCM en roept haar handelaars op om mee te doen aan Weekend van de Klant op zaterdag 3 en zondag 4 oktober.

Het Weekend van de Klant 2020 legt met een grootschalige mediacampagne meer dan ooit de nadruk op shoppen bij je favoriete, lokale winkels in je vertrouwde winkelstraat! Samen roepen we iedereen op om (terug) bij zijn/haar favoriete handelaar(s) te gaan shoppen en zo de Belgische economie, welvaart en werkgelegenheid te ondersteunen.

Schrijf je gratis in op www.weekendvandeklant.be, laat weten dat je meedoet en dat klanten (op zaterdag en/of zondag) veilig bij jou kunnen komen winkelen, en zich toch ook wel in de watten kunnen laten leggen. Je ontvangt bij registratie een login en paswoord waarmee je jouw gegevens, openingsuren, actie, … ten alle tijde nog kunt aanpassen.

Op www.weekendvandeklant.be kun je al het promomateriaal gratis downloaden om je winkel, nieuwsbrief, Facebookpagina, website of andere communicatiekanalen op te vrolijken. Materiaal zoals ballonnen, beachvlaggen, straatoverspanningen en dergelijke meer zijn beschikbaar in de webshop.

Heb je nog vragen? Stel deze rechtstreeks via info@weekendvandeklant.be

(AHP/foto MD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier