Poperinge reikt ‘Kei van een Ondernemer’ uit

© David Beerlandt
Jeroen Laseure

Donderdagavond vond de eerste editie plaats van ‘Kei van een Ondernemer’ waarin vijf prijzen uitgereikt werden aan Poperingse ondernemingen.

De eerste editie van ‘Kei van een Ondernemer’ vond plaats in Q-Auto. “Met deze ondernemersprijzen willen we de handel, horeca, bedrijven en industrie dichter bij elkaar brengen“, vertelt John Dewulf, voorzitter van de Stedelijke Raad voor Lokale Economie. “We zijn heel blij met het aantal inschrijvingen, deze eerste editie mogen we een succes noemen.” Ex-Miss België Justine De Jonckheere stond in voor de presentatie.

In totaal worden er vijf prijzen uitgereikt: Kei van een Starter, Kei van een Handelaar, Kei van een Bedrijf, Kei van een Duurzame Ondernemer en de Lifetime Achievement-award. Arodan Bouwcoördinatie mag zich starter van het jaar noemen, drafabGREEN sleepte de handelaarsaward in de wacht, Garage Duran kreeg de trofee voor Kei van een Bedrijf, KAMO toonde zich het meest milieubewust en de Lifetime Achievement-award was voor Eric Verbeke. Tussendoor was er nog een postuum eerbetoon aan Paul Hespeel die het gouden ereteken kreeg van Unizo.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.