Pop-upstore Chronostock op hoek Simon Stevinplein in Brugge

Redactie KW

Op zondag 7 mei opent Chronostock op de hoek van het Simon Stevinplein in Brugge een pop-upstore. In dit pand bevond zich tot voor kort kledingzaak Rubica.

Dit gebouw is eigendom van verschillende partijen. Zo plant chocolatier Dominique Persoone een uitbreiding van The Chocolate Line naast zijn zaak. “Wij huren een ruimte aan een andere eigenaar”, zegt Jérôme Bouillon, de man achter de pop-upstore.

In de meest commerciële winkelstraten van telkens andere (bad)steden in West- en Oost-Vlaanderen huurt hij een pand af voor een keten die over heel België actief is. Zo zit Chronostock momenteel met een pop-upstore in de Veldstraat in Gent en is Bouillon voor deze zomer nog op zoek naar een ruimte in Nieuwpoort of Koksijde.

Keukengerelateerde artikels

“In het hoekpand op het Simon Stevinplein hebben we zo’n 140 à 160 vierkante meter verkoopruimte“, vertelt de ondernemer. “In onze winkels bieden we vooral keukengerelateerde artikelen zoals diverse kleine huishoudtoestellen, decoratie, tafelbenodigdheden, pannen en andere keukenartikelen aan sterk verminderde prijzen aan. Wij kopen immers de modellen van vorig jaar rechtstreeks bij de fabrikanten aan per volle oplegger aan fel gereduceerde prijzen.”

Voor zijn Brugse pop-upstore is Bouillon nog op zoek naar personeel. Geïnteresseerden mailen hun sollicitatiebrief en curriculum vitae naar jerome.chronostock@outlook.be.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier