Pop-up in Bar Central Kortrijk op 18 augustus

Redactie KW

Naar aanleiding van Kortrijk Koerse opent de splinternieuwe Bar Central in de Persijnstraat een pop-up. Ze doen dat met de buren Cindy Frey Tattoo Studio en Haartiest Thomas Hondequin.

“We willen tonen dat er naast de Grote Markt en Schouwburgplein nog zoiets is als de Persijnstraat, waar er wel een en ander gebeurt”, duidt zaakvoerder Mieke Wydooghe van de nieuwe Bar Central, de vroegere Hoochie Coochie.”Kortrijk Koerse brengt veel volk op de been. Het is dus ideaal om onze nieuwe zaak voor te stellen, samen met de gevestigde waarde Cindy Frey Tattoo Studio en de nieuwkomer Haartiest Thomas, die al enkele weken in de straat zit.”

De pop-up begint om 20 uur en eindigt om 23 uur. “We voorzien ook een liveoptreden om er de ambiance in te houden, en geven een gratis vat“, verklapt Mieke. “Het is een mooie promotie voor ons alle drie”, aldus haarkapper Thomas Hondequin. “Op die manier leren de mensen onze straat (her)ontdekken.” De nieuwe Bar Central opent officieel begin september. “Het is een mooi gelegen zaak. We behouden zoveel mogelijk het interieur dat zich perfect leent voor een mini liveoptreden. Wat we ook behouden is de prachtige kristallen luster en de imposante mezzanine en trap”, aldus nog Mieke.

(PVH/JVGK)