Plopsa-parken tevreden ondanks kwakkelzomer

Redactie KW

Ondanks het vele slechte weer kijkt Plopsa toch tevreden terug op de zomer van 2017. Bezoekers vonden opnieuw de weg naar Plopsaland De Panne en Plopsa Coo bij goed weer. Bij minder goed weer deden vooral Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua De Panne het heel erg goed

Plopsa kijkt tevreden terug op de zomer. “Op de site in De Panne mochten we afgelopen zomer 550.000 bezoekers ontvangen. Hiermee eindigt de zomer van 2017 als 3e beste zomer ooit.”, laat Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof weten. Plopsaqua De Panne deed het heel goed op dagen met slecht weer en mocht begin augustus zelfs een nieuwe recorddag noteren.

Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group is tevreden met de cijfers. “Na een schitterend voorjaar met veel mooi weer en heel veel bezoekers hadden we een echte Belgische kwakkelzomer. Met ons aanbod aan indoor- & outdooractiviteiten kunnen we hier gelukkig op inspelen en de zomer alsnog afsluiten met mooie cijfers.”, licht hij verder toe. Met topevenementen als K3, Halloween en Winter Plopsaland verwacht Plopsa ook komend najaar nog veel bezoekers in de verschillende themaparken.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier