Pizza Break in Torhout vanaf nu dagelijks open

© JS
Redactie KW

Sinds eind februari hebben Patrick Kinsabil en Tania Beuselinck in de Breidelstraat de zaak Pizza Break heropend, die tot en met december door andere uitbaters werd gerund.

Patrick (44) en Tania (40), die met hun enige zoon Jens (11) in de Ruddervoordestraat wonen, hielden Pizza Break de eerste weken enkel in de weekends open, maar vanaf nu kun je er elke dag terecht, behalve op dinsdag. Op woensdag en zondag zijn er ook wafels en pannenkoeken verkrijgbaar, al ligt de focus op de artisanale pizza’s en de lekkere pastaschotels. Die worden ter plaatse op ambachtelijke wijze bereid.

Ter plaatse eten of de gerechten komen afhalen

Patrick heeft negentien jaar als magazijnier bij het Torhoutse installatiebedrijf in verwarming, sanitair en ventilatie Groterm gewerkt en Tania tien jaar als poetsvrouw bij landbouwmachinefabrikant CNH in Zedelgem. Ze droomden er al een tijdje van om een zelfstandige zaak op te starten en hebben uiteindelijk de stap gezet.

“We beseffen dat dit risico’s inhoudt, maar anderzijds hebben we nu de vrijheid om hard te werken voor eigen rekening”, zegt Patrick. “We hopen dat de mensen onze artisanale pizza’s en pastaschotels letterlijk en figuurlijk zullen weten te smaken. Ze kunnen ter plaatse gegeten worden, maar uiteraard is ook afhalen mogelijk, wat overigens meestal gebeurt. Ik maak het deeg en de bodems voor de pizza’s en mijn vrouw zorgt voor het gevraagde beleg. Er is keuze tussen een twintigtal verschillende pizza’s en vijf pastaschotels. We hebben ook een studentenmenu, want we willen de jongeren die in Torhout studeren zeker niet over het hoofd zien. De zaken lopen goed, al merken we dat nog niet iedereen weet dat we dagelijks open zijn.”

(JS)

Voor alle info: Pizza Break, Breidelstraat 10, 050 22 26 36.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier