Personal training en voedingsadvies bij Lennert De Smul in Tielt

Voortaan kan men bij Lennert De Smul (22) terecht voor personal training en voedingsadvies. Lennert behaalde een bachelor sportmanagement aan Vives in Brugge en een diploma sportverzorging en fitnessinstructeur bij Syntra West.

Lennert De Smul: “Mijn job kan ik perfect combineren met mijn voetbalcarrière.” © Foto VVC

“Ik speelde elf jaar bij Club Brugge en erna twee jaar bij KV Kortrijk”, vertelt Lennert, die in Aarsele woont. Door blessures kon ik niet echt doorbreken, maar nu ik bij Deinze speel, heb ik er geen last meer van.” In zijn ploeg is Lennert de enige die naast het voetbal ook werkt. “Ik ga elke dag naar de training om 14.30 uur. Mijn job als personal trainer kan ik daar perfect bij combineren, want ik werk op afspraak in de voormiddag of na 17.30 uur.”

Eurobody

Lennert vestigt zich met een contract op zelfstandige basis bij Eurobody in de Deken Darraslaan 78 in Tielt. “Ik heb een goede verstandhouding met zaakvoerster Sandra Deproost. Voor mij voelt dit niet als werken, het is mijn passie en ik hou van het sociale contact.”

Afslankcabines

Er zijn verschillende abonnementen verkrijgbaar. “Via een abonnement van zes maanden met onbeperkt gebruik van de afslankcabines en vier sessies van een uur personal training kan men voor 394 euro al eens proeven. Echter bied ik ook een tienbeurtenkaart aan voor personal training voor 475 euro. Na een intakegesprek zal functionele krachttraining ervoor zorgen dat mijn klant zich steviger en fitter voelt. Elke klant kan ook een voedingsschema op maat krijgen.

(VVC)

Info of afspraak: 0474 56 62 25 of lennerteurobody@gmail.com

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.