Pastell vestigt zich definitief in Roeselaarse Ooststraat

Astrid kan zich nu volledig op haar passie storten. (foto SB) © Stefaan Beel
Redactie KW

Haar online kledingwinkel, die ze vanuit de living van haar ouders runde, was een groot succes dus zette Astrid Debou vorig jaar de stap naar een pop-upconcept. Deze zaak wordt nu definitief haar eigen fashionstore.

“Sinds eind juni heb ik mijn diploma klinische psychologie”, vertelt Astrid, die uit Izegem afkomstig is en al van jongs af een passie voor mode had. “Samen met mijn ma en zus Elien, gingen we vroeger graag en vaak shoppen. Tegenwoordig is dit helemaal niet meer nodig. Alles wat in de winkel wordt aangeboden, dragen we ook zelf. Dat is volgens mij één van de sterktes van ons concept. Je vindt geen kledij die ik zelf niet leuk vind. Mijn studies zie ik zeker als een meerwaarde. Ik heb er geleerd hoe mensen in elkaar zitten en hoe je hun wensen en behoeften kunt ontdekken. Als een klant zich goed voelt in zijn vel, loopt hij er automatisch verzorgd en goed gekleed bij. Dat is de combinatie van de psychologe-fashionista in mij.”

Droom-job

“Vanaf vandaag kan ik mij volledig wijden aan mijn droom-job en de winkel zelfstandig uitbaten. Astrid put zowel voldoening uit het contact met de klanten als het creatieve gedeelte. “Het inrichten van de winkel of het samenstellen van het assortiment vind ik zalig. Maar het geeft me net zo’n leuk gevoel als klanten met een stralende glimlach de winkel verlaten. Op maandag ben ik meestal op stap om de collectie uit te breiden. Van dinsdag tot en met zaterdag sta ik heel de dag zelf in de zaak. Je vindt bij ons een ruim aanbod tops, blouses, truien, broeken, kleedjes, blazers, schoenen en accessoires. Als de zaak draait zoals ik voor ogen heb, hoop ik in de toekomst misschien nog enkele andere gelijkaardige winkels uit de grond te stampen.” Pastell bevindt zich in de Ooststraat 128. Meer info op www.pastellfashion.com of bel 0491 23 79 00. (KK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier