Bij Pasta Bouff word je me de glimlach bediend door Lieselot Govaert. "Ik ben 2,5 jaar geleden hier in de Koninigin Astridlaan begonnen met de zaak en doe alles alleen. He...

Bij Pasta Bouff word je me de glimlach bediend door Lieselot Govaert. "Ik ben 2,5 jaar geleden hier in de Koninigin Astridlaan begonnen met de zaak en doe alles alleen. Het is enkel take-away maar dat betekent niet dat ik niet veel werk heb, allerminst. De bediening, alles schoonmaken en klaarzetten én iedere dag verse pastaseuzen maken. Het is druk maar ik noem dat 'leuk druk' (lacht)", zegt Lieselot. De ondernemende jongedame werkte eerder vijf jaar in Spanje als animator in hotels en werkte daarna een tijdje als dienster in café De Vriendschap in Sint-Andries. "Dat was vooral om wat te kunnen sparen om mijn droom, mijn eigen pastabar, te kunnen verwezenlijken. Ik probeer de klanten hier een goed gevoel te geven. Het gaat wel snel voorruit hier maar er is altijd tijd voor een vriendelijk woord. Dat is net zo typisch aan de lokale handelaar!"