"Deze opening is onderdeel van ons 'masterplan Brugge', waarbij we de aanwezigheid van Panos in Brugge versterken en tegelijkertijd onze winkels moderniseren," aldus managing director Karl Selleslags.

De nieuwe winkel vervangt de recent gesloten winkel in de Zuidzandstraat 29. "In Brugge was een inhaalbeweging nodig om te kunnen voldoen aan de noden van de lokale bevolking en de steeds groeiende stroom toeristen."

De winkel is een takeaway shop, met een uitgebreid aanbod van belegde broodjes en warme snacks, kwalitatieve warme dranken én versbereide koude dranken zoals smoothies en ijskoffies. De andere toekomstige Panos-winkels zullen wel zitruimte bieden om tot rust te komen na het shoppen of citytrippen.

Bruggelingen Pieter Saron en Kimberly Lefevere baten de nieuwe Panos-winkel samen uit. Ze zijn niet aan hun proefstuk toe. Ook in de Oostendse Kapellestraat exploiteren ze een succesvolle Panos-winkel. Kimberly komt bovendien uit een echte Panos-familie. "Mijn ouders startten hun 'Panos-carrière' met een winkel in Antwerpen," aldus Kimberly. Later trok het gezin richting kust voor een Panos-filiaal in de Alfons Pieterslaan in Oostende.

Vandaag staat Kimberly samen met Pieter, die een horecaopleiding volgde, aan het hoofd van een sterk team. "We nemen twee medewerkers van bakkerij St-Salvator over. Hun ervaring en kennis wilden we niet verloren laten gaan," aldus het duo. Het team van de nieuwe Panos City-winkel kan wel nog wat versterking gebruiken: "Studenten die op zoek zijn naar een baantje, zijn meer dan welkom!"

Het profiel van Pieter en Kimberly, die na een eerste succesvolle Panos-uitbating de stap zetten naar een nieuw Panos-avontuur, past in de zakelijke strategie. "We zijn op zoek naar franchiseondernemers. Dus niet louter franchisenemers, maar echte ondernemers: mensen die zelf een netwerk van Panos City-winkels willen uitbouwen. Het is een strategie die vandaag al aanslaat in o.a. Antwerpen, Gent en Hasselt," zegt Selleslags. Tijdens het openingsweekend (16 en 17 november) worden in de Brugse binnenstad 1.000 vouchers uitgedeeld voor een gratis Panos-koffie.

"Deze opening is onderdeel van ons 'masterplan Brugge', waarbij we de aanwezigheid van Panos in Brugge versterken en tegelijkertijd onze winkels moderniseren," aldus managing director Karl Selleslags.De nieuwe winkel vervangt de recent gesloten winkel in de Zuidzandstraat 29. "In Brugge was een inhaalbeweging nodig om te kunnen voldoen aan de noden van de lokale bevolking en de steeds groeiende stroom toeristen." De winkel is een takeaway shop, met een uitgebreid aanbod van belegde broodjes en warme snacks, kwalitatieve warme dranken én versbereide koude dranken zoals smoothies en ijskoffies. De andere toekomstige Panos-winkels zullen wel zitruimte bieden om tot rust te komen na het shoppen of citytrippen.Bruggelingen Pieter Saron en Kimberly Lefevere baten de nieuwe Panos-winkel samen uit. Ze zijn niet aan hun proefstuk toe. Ook in de Oostendse Kapellestraat exploiteren ze een succesvolle Panos-winkel. Kimberly komt bovendien uit een echte Panos-familie. "Mijn ouders startten hun 'Panos-carrière' met een winkel in Antwerpen," aldus Kimberly. Later trok het gezin richting kust voor een Panos-filiaal in de Alfons Pieterslaan in Oostende.Vandaag staat Kimberly samen met Pieter, die een horecaopleiding volgde, aan het hoofd van een sterk team. "We nemen twee medewerkers van bakkerij St-Salvator over. Hun ervaring en kennis wilden we niet verloren laten gaan," aldus het duo. Het team van de nieuwe Panos City-winkel kan wel nog wat versterking gebruiken: "Studenten die op zoek zijn naar een baantje, zijn meer dan welkom!"Het profiel van Pieter en Kimberly, die na een eerste succesvolle Panos-uitbating de stap zetten naar een nieuw Panos-avontuur, past in de zakelijke strategie. "We zijn op zoek naar franchiseondernemers. Dus niet louter franchisenemers, maar echte ondernemers: mensen die zelf een netwerk van Panos City-winkels willen uitbouwen. Het is een strategie die vandaag al aanslaat in o.a. Antwerpen, Gent en Hasselt," zegt Selleslags. Tijdens het openingsweekend (16 en 17 november) worden in de Brugse binnenstad 1.000 vouchers uitgedeeld voor een gratis Panos-koffie.