Er kwam geen aanvaardbaar bod voor een overname of een doorstart van de Vlaamse Pabo-winkels, zo bevestigt de curator. Door het faillissement verliezen 20 werknemers hun job.

Wie nog op zoek is naar een nieuw seksspeeltje, kan dus wel nog zaakjes doen. De voorraad van de Pabo-winkels wordt naar de verkooppunten in Aartselaar, Roeselare en Wetteren gebracht voor een uitverkoop op 29 en 30 augustus telkens tussen 12 en 20 uur. Die drie winkels waren volgens Troostwijk Veilingen, het veilinghuis dat de uitverkoop organiseert, de drie best draaiende winkels.

(BELGA)

Er kwam geen aanvaardbaar bod voor een overname of een doorstart van de Vlaamse Pabo-winkels, zo bevestigt de curator. Door het faillissement verliezen 20 werknemers hun job. Wie nog op zoek is naar een nieuw seksspeeltje, kan dus wel nog zaakjes doen. De voorraad van de Pabo-winkels wordt naar de verkooppunten in Aartselaar, Roeselare en Wetteren gebracht voor een uitverkoop op 29 en 30 augustus telkens tussen 12 en 20 uur. Die drie winkels waren volgens Troostwijk Veilingen, het veilinghuis dat de uitverkoop organiseert, de drie best draaiende winkels.(BELGA)