Opnieuw medailles voor brouwerij St.Bernardus op World Beer Awards

Redactie KW

De World Beer Awards vonden ook dit jaar plaats, ondanks de coronacrisis. Net als vorig jaar mocht brouwerij St.Bernardus uit Watou enkele medailles in ontvangst nemen.

De jaarlijkse World Beer Awards behoren tot de meest prestigieuze bierprijzen ter wereld. Brouwerij St.Bernardus uit Watou mocht drie medialles in ontvangst nemen.

“Bekroning van ons harde werk”

St.Bernardus Tripel won goud in de categorie ‘Belgian Style Tripel’, net zoals in 2019. Voor St.Bernardus Abt 12 won de brouwerij brons, in de categorie ‘Belgian Style Strong’. Het bier St.Bernardus Prior 8 won ook brons in de categorie ‘Belgian Style Dubbel’.

“Het is een vreemd en onvoorspelbaar jaar geweest tot nu toe”, zeggen zaakvoerders Hans en Julie Depypere. “Dat we terug zoveel internationale erkenning krijgen voor de aanhoudende kwaliteit van onze bieren, zien we dan ook als een bekroning voor het harde werk van onze mensen. Ze hebben zich het laatste half jaar ongelofelijk flexibel en gedreven getoond. De crisis heeft ons nogmaals aangetoond dat ons personeel van goudwaarde is in onze brouwerij.”

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier