"Het effectieve aantal winkels dat vandaag gewoon niet opent zal pas om 8.30 uur duidelijk worden", zegt filiaalmanager Klaartje Overbergh. De winkel in Poperinge blijft vandaag dicht, omstreeks 8 uur deze morgen staat de vakbond aan het filiaal te Poperinge paraat. In de loop van de dag zullen de vakbonden ook samenwerken om andere filiaalhouders te mobiliseren actie te ondernemen. Ik ga, als filiaalmanager, vandaag mee met onze vakbond om hen te helpen overtuigen. We hebben om 8 uur afgesproken aan de winkel in Poperinge om zo verder te gaan naar de winkels in onze regio."

Steve Cobbaert van BBTK

"De reden van de staking is de te hoge werkdruk en het schrikbewind dat Lidl uitvoert. Gisteren waren de onderhandelingen tussen vakbond en directie afgesprongen omdat die voor geen meter een toegeving betreffende werkdrukverlaging wilden geven."

(APP)

"Het effectieve aantal winkels dat vandaag gewoon niet opent zal pas om 8.30 uur duidelijk worden", zegt filiaalmanager Klaartje Overbergh. De winkel in Poperinge blijft vandaag dicht, omstreeks 8 uur deze morgen staat de vakbond aan het filiaal te Poperinge paraat. In de loop van de dag zullen de vakbonden ook samenwerken om andere filiaalhouders te mobiliseren actie te ondernemen. Ik ga, als filiaalmanager, vandaag mee met onze vakbond om hen te helpen overtuigen. We hebben om 8 uur afgesproken aan de winkel in Poperinge om zo verder te gaan naar de winkels in onze regio.""De reden van de staking is de te hoge werkdruk en het schrikbewind dat Lidl uitvoert. Gisteren waren de onderhandelingen tussen vakbond en directie afgesprongen omdat die voor geen meter een toegeving betreffende werkdrukverlaging wilden geven." (APP)