Ontdek het bakplezier met de bakboxen van Tartilly

Jilly met een ‘valentijnbakbox’: “Ideaal om je geliefde te verleiden.” (Foto RB)©Robert Barthier
Jilly met een ‘valentijnbakbox’: “Ideaal om je geliefde te verleiden.” (Foto RB)©Robert Barthier
Robert Barthier
Robert Barthier Medewerker KW

Jilly Deconinck (31) uit Poelkapelle is al van kindsbeen af gepassioneerd door bakken en het maken van lekkere desserts. Nu maakt ze er ook haar bijberoep van. Met Tartilly wil ze ook anderen het genot van bakken laten ontdekken.

Heb je zin om zelf iets te bakken tijdens deze koude winterprik, dan is een bakbox van Tartilly misschien wel iets voor jou. Een concept uitgewerkt door Jilly Deconinck, die al van jongs af aan gepassioneerd is door het bakken. Geregeld kreeg ze de vraag om taarten te bakken voor verjaardagsfeestjes, desserts te voorzien voor familiefeesten of gebakjes te maken voor vrienden.

“Waarom doe je daar niets mee, was de vaak gestelde vraag door de proevers. Na een lange periode wikken en wegen werd de knoop uiteindelijk doorgehakt om toch maar de stap te zetten naar een eigen zaak in bijberoep” vertelt Jilly, die als projectcoördinator werkt bij Unizo West-Vlaanderen.

“Ik was nog heel klein toen ik bij mijn mama meehielp om in de potten te roeren. Vooral tijdens het taarten bakken, kon ik mij als peuter helemaal uitleven. Familie en vrienden proefden van mijn creaties en vonden mijn taarten superlekker.”

Zelf aan de slag

“Iedereen vertelde me dat ik er ook andere mensen moest laten genieten, maar ik wil de mensen ook het genot laten ervaren van het zelf bakken. Daarom bieden we met Tartilly nu een box aan met twee recepten, alle ingrediënten en een begeleidend filmpje. Op die manier willen we de klant en zijn of haar familie ook zelf het bakplezier gunnen. Ik lever de juiste hoeveelheid ingrediënten, steeds kwaliteitsvolle producten in een bakbox aan de klant. Men moet deze grondstoffen zelf mengen en afbakken. Met een receptenkaart en een filmpje met tips and tricks als handleiding kan men aan de slag. Zo kan je in je bubbel een heerlijk bakmoment beleven.”

Kidsbox met verrassing

“Een goede verhouding prijs-kwaliteit is mijn uithangbord”, vervolgt Jilly. “De klant kan met een beperkt budget goede grondstoffen in huis halen. In de kidsbox steekt eveneens een leuke verrassing. De bakboxen kunnen besteld worden op onze gloednieuwe webshop.

Op werkdagen wordt de bakbox binnen de 24 uur verstuurd via bpost. De bedoeling is om op geregelde tijdstippen nieuwe bakboxen beschikbaar te stellen, maar daarvoor moet je de website of de Facebookpagina in het oog houden. Met valentijn voor de deur hebben we nu ook een valentijnsbakbox in de aanbieding, recepten waarmee je je geliefde kan verleiden”, besluit Jilly met een brede lach.

Info: Jilly Deconinck, 0496 44 03 97, hello@tartilly.be, www.tartilly.be .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier