Ondernemer bundelt alle handelszaken op website

Vastgoedmakelaar Jelle Rutsaert heeft een site ontwikkeld om er alle handelszaken, ondernemers en zelfstandigen te bundelen. “Op die manier wil ik de lokale economie ondersteunen.”

Vastgoedmakelaar Jelle Rutsaert wil de ondernemers ondersteunen in zijn gemeente. © RV

Door de coronamaatregelen hebben heel wat zelfstandige ondernemers het zwaar te verduren, niet in het minst door de totale sluiting voor sommigen. Het advies Koop Lokaal op zich is al in voege. Nu lanceert Jelle Rutsaert van het gelijknamig kantoor Vastgoed & Advies Rutsaert uit de Kasteelstraat een lovenswaardig en praktisch heel nuttig initiatief.

Hij maakte de site www.kooplokaalruiselede.be , een overzichtssite met daarop alle ondernemers, zelfstandigen en bedrijven en winkels, netjes onderverdeeld in een 18-tal beroepsgroepen, zoals apotheken, huis-tuin, kapsalons … Wie er nog niet op vermeld staat, kan dat meteen via de site regelen. “Op die manier wil ik de lokale economie ondersteunen en zo krijgt de consument een duidelijk beeld van de contactgegevens. Er zit veel talent en ondernemerschap in ons dorp, dat is meteen duidelijk”, zegt de initiatiefnemer.

(RV)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.