Om deze wijzigingen overzichtelijk te houden en iedereen te informeren, besloot het Aarseels handelaarsplatform Ondernemend Aarsele vrijdag de handen uit de mouwen te steken en een mailing te starten naar alle handelaars van de Tieltse deelgemeente. "We hebben al deze info verzameld en hebben dat in een bericht gegoten voor op onze Facebookpagina Ondernemend Aarsele", legt Lisa De Ceuninck van het handelaarsplatform uit.

Alle nodige informatie

Momenteel kan je op de facebookpagina een alfabetische lijst vinden die permanent bijgewerkt zal worden. Van de 28 handelaars die reeds reageerden, zie je in één oogopslag niet alleen de contactgegevens, maar vooral of de openingsuren van de betreffende handelaar gewijzigd zijn en of men op afspraak werkt of niet.

Handelaars die nog niet gereageerd hebben kunnen hun wijzigingen altijd doorgegeven worden via lisa@outlook.be.

(WM/ foto WM)

Om deze wijzigingen overzichtelijk te houden en iedereen te informeren, besloot het Aarseels handelaarsplatform Ondernemend Aarsele vrijdag de handen uit de mouwen te steken en een mailing te starten naar alle handelaars van de Tieltse deelgemeente. "We hebben al deze info verzameld en hebben dat in een bericht gegoten voor op onze Facebookpagina Ondernemend Aarsele", legt Lisa De Ceuninck van het handelaarsplatform uit.Momenteel kan je op de facebookpagina een alfabetische lijst vinden die permanent bijgewerkt zal worden. Van de 28 handelaars die reeds reageerden, zie je in één oogopslag niet alleen de contactgegevens, maar vooral of de openingsuren van de betreffende handelaar gewijzigd zijn en of men op afspraak werkt of niet.Handelaars die nog niet gereageerd hebben kunnen hun wijzigingen altijd doorgegeven worden via lisa@outlook.be.(WM/ foto WM)