Odar opnieuw beloond door trouwe klanten

Bernadette Vandevyvere in haar winkel 'Odar'.© ACK
Bernadette Vandevyvere in haar winkel 'Odar'.© ACK
Redactie KW

52 West-Vlaamse handelaars mogen zich ‘ik koop lokaal’ ambassadeur van 2021 noemen. In de gemeente Houthulst wint Odar, het totaalconcept in mode voor dames, heren en kinderen van Bernadette Vandevyvere in de Jonkershovestraat 55a voor de tweede keer deze award.

“Ik nam hieraan deel omdat ik het belangrijk vind de aandacht op het lokaal kopen te vestigen. Een dorp of stad zonder winkel is immers zielloos. Deze award vind ik heel belangrijk omdat de winnaar door de klanten gekozen is”, vertelt Bernadette. “Het zijn de klanten die ons in deze moeilijke tijd gesteund hebben. Het fysieke contact met de klanten is en blijft heel belangrijk maar we mogen ook niet blijven stilstaan, corona heeft ons geleerd dat het ook belangrijk is om ook digitaal vindbaar te zijn. We kunnen er niet onderuit: we moeten via het web, op Facebook, enz. met de winkel aanwezig zijn.”

Wisselwerking nodig

“We moeten ervoor zorgen dat er een wisselwerking is tussen het fysieke en het digitale. We moeten ‘ik koop lokaal’ ondersteunen omwille van het mooie fysieke contact maar we kunnen niet meer om het digitale heen. Ik ben onze klanten heel dankbaar voor hun steun in deze moeilijke periode. Deze award is voor ons heel waardevol, het is een teken van appreciatie.” (ACK)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.