Nog meer winkels en foodrucks dit jaar aan Seafont Zeebrugge

Redactie KW

De Brugse burgemeester Dirk De fauw en schepen voor lokale eonomie Pablo Annys hebben zaterdagnamiddag het startschot gegeven voor het toeristisch seizoen aan de vroegere Vismijn. De ganse site is ingevuld met foodtrucks, tentoonstellingen en winkels.

Aan de Vismijn vind je het themapark Seafront, maar nog veel meer. Naast de bestaande pizzeria met Napolitaanse specialiteiten, een immomakelaar en een fitnesscentrum komen er dit jaar terug nieuwe zaken bij, waaronder het nieuwe ijssalon LindsWaffles en de modezaak Kaai 55.

Sergio Herman

Er zijn dit jaar ook terug foodtrucks. Veerle en Marc treden op als vaste waarde met frietjes en gamba’s. Ook Izy Coffee is er aanwezig. De winkel opent in het najaar een nieuwe zaak in Brugge. Er zijn nu reeds acht vestigingen. De bestaande foodtrucks krijgen het gezelschap van What Els, die de kruidenierszaak uitbaat in Zeebrugge Bad, en Drakkar Visdelicatessen met oesters, zeevruchten en ambachtelijke garnaalkroketten.

Verder worden op de site ook nog foto’s tentoongesteld van de Brugse fotografe Ann-Sophie Deldycke. Zij ging mee aan boord en haar unieke foto’s zijn te bewonderen aan de achterkant van het gebouw, aan de kant van de jachthaven. De burgemeester wijst op de vele events die deze zomer gepland zijn, de komst van sterrenchef Sergio Herman met zijn mosselrestaurant op het strand, maar ook de site Knapen die aangepakt wordt. Volgend weekend gaat op de Zeedijk van Zeebrugge de kermis van start. Ook daar zijn dit jaar tal van foodtrucks te vinden. (SR/foto SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.