Nieuwe Proxy Delhaize in Langemark geopend

Het team van de nieuwe Proxy Delhaize Langemark. (Foto TOGH)
Tom Gheeraert
Tom Gheeraert Medewerker KW

Proxy Delhaize Langemark opende donderdag voor het eerst haar deuren voor de klanten. De nieuwe supermarkt is gevestigd in de Kasteelstraat, waar vroeger Carrefour Market was.

Sinds de Carrefour Market in de Kasteelstraat de deuren sloot in februari 2019, moesten de inwoners van Langemark het stellen zonder klassieke supermarkt. In de Poelkapellestraat heb je wel de budgetsupermarkt Aldi, maar voor andere warenhuizen moest je naar Poelkapelle, Houthulst of Ieper.

Zelfstandige uitbater

De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Langemark”, zegt Annemie Depover, de zelfstandige uitbater. “Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord.”

In België zijn er nu in totaal 243 winkels van Proxy Delhaize. “Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten”, klinkt het bij Delhaize.

Open op zondag

De nieuwe Proxy Delhaize heeft een verkoopoppervlakte van 550 m², 8.500 verschillende producten en vier kassa’s. Er zijn tien medewerkers aan de slag. De winkel heeft ruime openingsuren, ook op zon- en feestdagen: maandag van 12 uur tot 19 uur, dinsdag tot zaterdag van 8 uur tot 19 uur en zondag van 8 uur tot 12 uur. (TOGH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier