Nieuwe pasta- en broodjeszaak aan de Heerbaan in Harelbeke

Marie Litaer, Sven Speybrouck, Jessica Dumoulin van de nieuwe Happy Snack. © LOO
Peter Van Herzeele
Peter Van Herzeele Medewerker KW

Jessica Dumoulin en Sven Speybrouck zijn de zaakvoerders/uitbaters van eet- en broodjeshuis Happy Snack aan de Heerbaan. Marie Litaer werkt mee in de zaak.

Jessica Dumoulin (32) komt uit Izegem en Sven Speybrouck (41) uit Stasegem. Beiden kennen elkaar van Smile Cleaning Harelbeke, waar Sven zaakvoerder is. “Tijdens menig gesprek kwam het uit dat we beiden graag met eten en voeding bezig zijn”, zeggen ze. “Toen we dit pand vonden, zijn we ervoor gegaan.”

Make-over

Het pand kreeg een serieuze make-over. Jessica zal de zaak uitbaten, bijgestaan door Marie Litaer (23) uit Zulte. Sven werkt als manager vooral achter de schermen. In de Happy Snack kan je terecht voor belegde broodjes, pasta’s, salades, verse groenten en charcuterieën, verse soep, koffie en gekoelde dranken.

“We werken met verse producten, zelfs de pasta maken we zelf. We houden ook rekening met vegetariërs: salades, broodje gezond en zelfs een veggiesaus bij de pasta Napolitana”, vertelt Jessica.Er werd ook aan mensen gedacht met lactose-intolerantie. “Onze huispastasaus bijvoorbeeld is met lactosevrije room gemaakt.”

Ontbijt en brunch

Er is ook een broodje van de maand. Sven staat in voor de ontbijt- en brunchformules. “Je kan op zondag reserveren voor een standaard of luxe ontbijt”, laat Jessica weten.

In de zaak is plaats voor 40 mensen. Je kan ook digitaal bestellen vanaf je tafel. In de toekomst komt er ook een leveringsservice. De zaak is open van maandag tot en met zaterdag van 6 tot 19 uur, op zondag van 8 tot 13.30 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier