Nieuwe locatie en nieuwe naam voor boetiek Isabelle in Rumbeke

Isabelle Siau: "Ik wil meer dan enkel kledij verkopen. Er komt een koffiehoekje en af en toe wil ik de dames verwennen met een Ladies Night." (foto SB) © (foto SB)
Redactie KW

Isabelle Siau (46) van ‘Felity’, opent in het eerste weekend van februari met ‘Isabelle Fashion’ een nieuwe kledingzaak. Haar winkel verhuist naar de andere kant van het Rumbeekse Kerkplein, naast de Belfiusbank.

Isabelle is de trotse mama van Gilles (20) en Florence (17) en heeft een carrière van achttien jaar bij de CM achter de rug. “In 2013 heb ik ‘Felity’ overgenomen. De naam was gekozen door de kinderen van de vorige uitbaatster. Ik had daar weinig feeling mee”, vertelt Isabelle. “Toen ik besliste om van locatie te veranderen, was een andere naam vanzelfsprekend. Accessoires, schoenen en kleding blijven de basis, maar het concept verandert een beetje.” Het motto van ‘Isabelle Fashion’ luidt: ‘dress, love and talk’. “Ik wil de nadruk leggen op beleving. Mijn klanten staan centraal. Er komt een koffiehoekje en af en toe wil ik de dames verwennen met een Ladies Night. Het wordt dus veel meer dan alleen kledij verkopen. Ik wil dat mijn klanten zich in de eerste plaats op hun gemak voelen. Eerlijkheid draag ik ook hoog in het vaandel. Als een bepaald kledingstuk hen niet flatteert, moet je als verkoopster niet het omgekeerde beweren. Vooral in een kleine gemeente als Rumbeke vinden mensen dit heel belangrijk.”

Muziek als uitlaatklep

Naast haar drukke bezigheden, maakt Isabelle graag tijd voor Markant. “Ik ben ook een fervente festivalganger. Muziek is mijn uitlaatklep. Je kunt mij elk jaar terugvinden op Werchter Boutique of een ander gelijkaardig muziekevenement. Ideaal om de zinnen te verzetten en me helemaal te laten gaan”, glimlacht deze ambitieuze verkoopster.

‘Isabelle Fashion’ bevindt zich op het Kerkplein 30 in Rumbeke en is open van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 10 tot 12 uur en van 14 tot 18 uur. (KK)

Info: www.isabellefashion.be of bel naar 051 22 92 37.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier