Nieuwe handelsbeurs Trade!Tielt wil ondernemers samenbrengen

© LDW
Redactie KW

Eind september krijgt de Tieltse handelsbeurs een opvolger: Trade!Tielt. De organisatie is in de handen van drie Tieltse middenstandsverenigingen: Unizo Tielt, Ondernemend Aarsele en Tieltse Middenstand. Ze organiseren in samenwerking met het stadsbestuur van Tielt, dat logistieke ondersteuning biedt.

“Op vrijdag 20 september gaan we van start met een netwerkmoment voor alle Tieltse ondernemers“, legt schepen Hedwig Verdoodt uit. “Op zaterdagnamiddag 21 september en op zondag 22 september is het publiek dan welkom om de beurs te bezoeken.”

De bedoeling is om in de Europahal het Tieltse ondernemerschap in de kijker te zetten. “We hebben ongeveer 33 beursstanden ter beschikking, van 4 op 4 meter. Intussen zijn er tien ingenomen. We mikken in elk geval op een goede mix aan handelaars.”

Bij de nieuwe invulling van de handelsbeurs, die in 2011 haar laatste editie kende, hoort ook een nieuwe naam mét logo. “Het Engelse Trade!Tielt is een klinkende, moderne en frisse naam geworden. Het passende logo moet het Tieltse ondernemersleven weer extra aantrekkelijk maken”, besluit de schepen.

(LDW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier