Nieuwe app ZeroQ van Knoks bedrijf Jorosoft maakt shoppen in coronatijden eenvoudig

Shop veilig en vlot via de nieuwe app. © Getty Images
Redactie KW

Winkels mogen dan wel weer open zijn toch schrikken de mogelijke drukte, wachtrijen en de vele maatregelen mensen af om naar de winkelstraten te trekken. Softwarebedrijf Jorosoft uit Knokke-Heist neemt met de nieuwe app ZeroQ alle shoppingdrempels weg.

“ZeroQ combineert diverse features om lokale handelaars en hun klanten veilig samen te brengen. Denk hierbij aan realtime info over de drukte in de winkel, een afsprakenmodule en een handige chatfunctie waardoor klanten op voorhand vragen kunnen stellen, of zelfs bestellingen kunnen plaatsen“, aldus communicatieverantwoordelijke Bart Debbout.

Contactloos

“Met ZeroQ wordt de winkelervaring aangepast aan het huidige leef- en winkelklimaat. Door je plaats te reserveren hoef je niet aan te schuiven en winkel je op een rustige en veilige manier. Ook voor wie geen zin heeft om rond te snuisteren in de winkels en magazijnen biedt ZeroQ verschillende opties. Zo kan men een bestelling laten klaarzetten en die vervolgens snel en contactloos ophalen.”

“Ook voor winkeliers heft de ZeroQ-app een duidelijke meerwaarde. Dankzij de chatfunctie blijven ze nauw in contact met hun klanten. Shoppen op afspraak betekent dan weer meer tijd om de klant in alle rust persoonlijk te adviseren.”

Verdien 25 euro

“Om de lancering van de app een extra boost te geven voorziet Jorosoft een incentive voor zowel de klant als de handelaar. Wie z’n favoriete handelaar overtuigt om ZeroQ te gebruiken krijgt van Jorosoft een shoptegoed van 25 euro, te besteden bij de handelaar in kwestie. Een extra motivatie voor zowel de handelaar als de klant om de nieuw app te ontdekken. Handelaren in Knokke-Heist krijgen voor het 25 jarig bestaan van Jorosoft een extraatje en mogen de app gratis gebruiken tot eind september 2020. De Zeor Q app is sinds 1 juli beschikbaar en reeds in gebruik bij onder andere Colora, Maison Estelle, Continental Tours, Nino Mass, For Freedom Museum, … (DM)

Voor meer informatie: www.zeroQ.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier