Nieuw toeristisch seizoen van start in Zeebrugge

© SR
© SR
Stefaan Reuse
Stefaan Reuse Medewerker KW

De Brugse burgemeester Dirk De fauw en een delegatie van het schepencollege hebben zaterdagnamiddag het nieuwe toeristische seizoen in Zeebrugge Bad officieel geopend.

Ze gingen de horeca-ondernemers, handelaars, foorreizigers en uitbaters van foodtrucks het beste wensen voor deze zomer die gestart is met wisselvallig weer. Ze hopen dat er terug veel volk naar Zeebrugge komt de komende weken.

De stad doet er alles aan om meer volk te lokken. Met de foodtrucks hebben de bezoekers nu een mooi aanbod en de ganse zomer zal er op de Zeedijk kermis zijn met eendjesspel, lunapark, kindermolen en schietkraam. Er is het brede strand dat vlot bereikbaar is met de trein die naast het strand stopt waarmee ze uniek zijn.

Veel te beleven

Verder kan je er ook nog steeds gratis parkeren, nu wel voor maximum vier uur. De ganse zomer is er veel te beleven met de events van het Feestcomité met schattenjacht en fortenbouwwedstrijd, een rommelmarkt, film op het strand, het mosselrestaurant van Sergio Herman die al meteen heel wat volk lokt maar ook met Bomboclat, de mini versie van We Can Dance en tal van optredens met onder meer Metejoor, Raymond van het Groenewoud, De Mens, De Kreuners en Bart Peeters. De Zeebrugse ondernemers geloven er in en hopen op een zonnige zomer. (SR/foto SR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.