Nieuw schoonheidssalon Belle Axelle opent in de Bruggestraat in Eernegem

Axelle Verstraete start Belle Axelle in de Bruggestraat. (foto Coghe)©GINO COGHE Foto Coghe
Axelle Verstraete start Belle Axelle in de Bruggestraat. (foto Coghe)©GINO COGHE Foto Coghe
Redactie KW

Axelle Verstraete (26) en haar man Miguel Lingier (31) wonen nu ongeveer een jaar in Eernegem en Axelle begon er, na verbouwingswerken die ze zelf, met haar man en vader, uitvoerden zeer onlangs haar schoonheidssalon.

“Volgens onze initiële planning hadden we het natuurlijk al veel eerder willen openen”, vertelt Axelle. “Ik had graag vorige zomer begonnen, maar corona stak hier een stokje voor. Uiteindelijk zorgden we ervoor dat alle verbouwingswerken klaar waren tegen 13 december in de hoop dat we dan zouden mogen starten, maar helaas, het mocht niet zijn. Mijn vriend bleef er zelfs speciaal een weekje voor thuis van zijn werk om alles tegen die datum klaar te hebben. Zelf ben ik van Ramskapelle en Miguel is van Ichtegem, maar we kozen voor een huis in de Bruggestraat in Eernegem om dicht bij ons werk te zijn, want ik werk ook nog voor familiehulp.”

“Na vele jaren van opleiding, avondschool bij Syntra West, specialiseerde ik me in die dingen die ik graag doe. Met onder andere diploma’s van gespecialiseerde voetverzorging, gelaatsverzorging, make-up, suikerwax en epilatie heb ik nu wel wat bagage op zak. Op termijn denk ik ook om technieken op het vlak van huidsverbetering, zoals anti-aging, acné-, couperose- en pigmentatiebehandelingen te kunnen aanbieden.”

Geen opendeurdag

“Ik was eerder ook twee jaar actief als schoonheidsspecialiste in Ramskapelle in het huis van mijn ouders. Naast mijn studies kan ik dus ook al een paar jaar praktijkervaring voorleggen. Ik prijs mezelf gelukkig dat het merendeel van mijn cliënteel van Ramskapelle me naar hier gevolgd is. Zo ben ik maar vijf klanten kwijtgespeeld. Ik hoop nu natuurlijk ook een paar klanten uit de omgeving te kunnen overtuigen.”

“Momenteel is dit moeilijk door de huidige omstandigheden. Ik kan helaas geen opendeurdag organiseren om mezelf en mijn zaak voor te stellen. De huidige maatregelen maken het werk zelf ook niet makkelijk. Ik moet voldoende tijd inplannen om alles te desinfecteren en nieuwe handdoeken en dergelijk klaar te leggen voor de volgende klant. Ik moet ook zorgen voor voldoende verluchting, dus zet ik regelmatig de deur open.”

Voetverzorging

“Je kan bij mij terecht voor schoonheidsbehandelingen van kop tot teen, dus ook voor gespecialiseerde voetverzorging, op woensdag en vrijdagnamiddag van 13.15 tot 19 uur, donderdag van 16.30 tot 20.30 en zaterdag van 9 tot 15 uur. Je kan reserveren via Facebook op telefonisch op het nummer 0494 07 63 78.”

(RI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.