Nele Devos opent interieurzaak 101 Interiors in Roeselare

Nele Devos met kleinkinder Rachèle: “Mijn klanten persoonlijk begeleiden is uiterst belangrijk.”© Stefaan Beel
Nele Devos met kleinkinder Rachèle: “Mijn klanten persoonlijk begeleiden is uiterst belangrijk.”© Stefaan Beel
Redactie KW

Vanaf eind maart kan je een nieuw concept in de Ooststraat 101 in Roeselare verwachten: Nele Devos opent haar eigen interieurzaak 101 Interiors. Ze wil de klant persoonlijk begeleiden bij het hele proces en zorgt voor ieder detail.

Nele Devos (57) was al haar hele carrière lang in de interieurwereld actief. Meer dan tien jaar geleden had ze haar eigen zaak Decors and Traditions in de Noordstraat in Roeselare. Daarna werkte ze in Topinterieur en op interieurbeurzen over heel België. Omdat die laatste weggevallen zijn door de coronacrisis, speelde ze al een eindje met de idee om opnieuw de sprong te wagen en een eigen zaak te openen.

Totaalconcept

101 Interiors biedt een totaalconcept aan: vloeren, parket, behang, schilderwerken, gordijnen, maar ook moderne kunst en decoratie. Nele wil 101 ideeën aanreiken en werkt samen met een heel team om het resultaat perfect te maken. Wat haar zaak uniek maakt, is de persoonlijke aanpak:

Leefsfeer

“De klant persoonlijk begeleiden is uiterst belangrijk. In een eerste gesprek kunnen de klanten hun wensen en verwachtingen uiten. Daarna spreken we af bij hen thuis, zodat we rekening kunnen houden met de leefsfeer. Vervolgens maken we een moodboard , waarop diverse keuzes van materialen, kleuren en modellen staan, zodat de klant alles tastbaar kan zien en zich het eindresultaat beter kan voorstellen. We behandelen alles tot de kleinste details: we zorgen namelijk ook voor lampen, kussens, decoratie en kunst. Ik vind dat erg belangrijk, aangezien enkel een totaalconcept voor de perfecte woonsfeer kan zorgen. Een huis wordt pas een thuis wanneer men zichzelf terugvindt in kleuren en materialen.” (SM)

Info: www.dot-events.be – info@od-agentuur.be. Je kan 101 Interiors ook volgen op Facebook en Instagram.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.