Nathalie en Joeri openen nieuwe schoenwinkel Par Deux in de Stormestraat in Waregem

Nathalie Pannemans en partner Joeri Vanacker in hun nieuwe schoenenwinkel Par Deux op het gelijkvloers van een nieuwbouw hoek Stormestraat-Verhelstraat. (foto DJW)
Nathalie Pannemans en partner Joeri Vanacker in hun nieuwe schoenenwinkel Par Deux op het gelijkvloers van een nieuwbouw hoek Stormestraat-Verhelstraat. (foto DJW)
Redactie KW

Met de komst van schoenenspeciaalzaak Par Deux, gespecialiseerd in Italiaanse merken, breidt het winkelbestand in de Stormestraat verder uit. Zaakvoerders Nathalie Pannemans en Joeri Vanacker, die van de Stationsstraat komen, vonden er een ruimer handelspand op het gelijkvloers van een pas gebouwd appartementsblok op de hoek met de Verhelststraat.

Hogere prijsklasse

“Par Deux zit met zijn schoenen, waarvan de meeste van Italiaanse origine, in de hogere prijsklasse”, zegt Nathalie. “Klanten krijgen op maat wat ze wensen en vragen. Wij merkten dat er in Waregem een tekort is aan wat je de betere schoen kan noemen. Daar is zeker vraag naar. En dat bleek ook al toen wij daar drie jaar geleden mee begonnen, in een kleiner pand in de Stationsstraat. Omdat wij wensten uit te breiden en er nood was aan meer winkelruimte vonden wij in de nieuwbouw op de hoek met de Verhelststraat het geschikte pand voor onze zaak. Het is nieuw en wij hebben het naar onze smaak ingericht. Nu kunnen wij definitief van start gaan, in een belangrijke winkelstraat in het centrum.”

Passage

Eerder hield Nathalie acht jaar lang een zaak open, gespecialiseerd in kinderschoenen. Zij hield er eventjes mee op door haar scheiding en zorgen voor de kinderen. “Maar het bleef kriebelen. Ik wou opnieuw een schoenenzaak. Die heb ik nu sinds ruim drie jaar, samen met mijn partner. Wij verkopen niet alleen in de winkel zelf, maar gaan ook aan huis bij de klant indien hij daarom vraagt.”

“Via onze website kun je ook online bestellen. Daarmee zijn wij vorig jaar begonnen toen corona uitbrak. Deze service blijven wij echter ook na corona aanbieden. Online resulteert in extra verkoop. Een webshop is zelfs een must voor ons. En Waregem, zeker het stadscentrum, is en blijft een uitstekende plek om een zaak te beginnen of om er handel te drijven, want toekomstgericht wonen er veel potentiële klanten. In de Stormestraat zelf heb je dan weer meer passage, iets wat toch ook belangrijk is.”

(DJW)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.