Na meer dan zestig jaar stopt Stijn met Gerjo in Roeselare

Stijn Couvreur laat Gerjo over aan Geert Malysse en Lorri. (foto SB) © (foto SB)
Peter Soete

Zeefdruk Gerjo van Stijn Couvreur houdt op te bestaan en is overgenomen door zeefdrukbedrijf Lorri uit Kuurne. Klanten kunnen toch nog een keer per week bij Stijn in Roeselare terecht.

“Zeefdrukbedrijf Gerjo is in 1957 opgestart door mijn vader Gerard Couvreur en zijn broer Jozef”, begint Stijn Couvreur.

“Oorspronkelijk was het een schildersbedrijf maar Gerjo evolueerde snel naar een zeefdrukkerij. Ik nam de zaak over in 1980 en geleidelijk kwam de focus meer en meer op digitale opdrachten te liggen.”

“Enkele maanden geleden kwam ik in contact met Geert Malysse. Geert is vanaf 2014 actief in de zeefdrukwereld toen hij het Wervikse Lorri overnam. Een half jaar later kwam daar zeefdrukkerij Azerty in Kuurne bij en deze zomer Look at Us uit Bissegem dat gespecialiseerd is in de verhuur van ledschermen. Geert is dus een zeer sterke speler op algemene visualisatie maar digitaal stond hij nog niet sterk. Met de overname van Gerjo is ook die leemte ingevuld.”

Niet veel veranderen

“Gerjo houdt dus op te bestaan en wordt Lorri. Het machinepark is al verhuisd naar Kuurne en daar zal ik meestal te vinden zijn. Ik ben er 64 en zal zeker nog enkele jaren meewerken in Kuurne. Bovendien is het de bedoeling dat ik op vrijdag in Roeselare werk. Voor de klanten zal er dus niet zo veel veranderen. Ook mijn mobiel nummer blijft actief. Klantencontact of bestellingen en zaken afhalen zal bij mij thuis blijven gebeuren. En de bekende goedlachse en menselijke aanpak blijft eveneens bestaan (lacht)”, klinkt het.

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier