Dat is alvast beter dan de rest van Vlaanderen. Al verschilt het in onze provincie ook wel van gemeente tot gemeente. Over heel Vlaanderen is gemiddeld bijna de helft van de mensen een half uur of langer onderweg naar het werk. Bij ons is dat enkel zo in Middelkerke, De Haan en Koekelare.

In Roeselare, Lendelede en Ieper zijn er het minst mensen lang onderweg naar het werk. Het gaat om minder dan een kwart van wie werkt of school loopt.

In de infografiek is te zien hoeveel mensen langer dan een half uur onderweg zijn naar het werk per gemeente.

De cijfers komen uit de profielschetsen van de gemeenten van Lokaal Bestuur Vlaanderen.

Dat is alvast beter dan de rest van Vlaanderen. Al verschilt het in onze provincie ook wel van gemeente tot gemeente. Over heel Vlaanderen is gemiddeld bijna de helft van de mensen een half uur of langer onderweg naar het werk. Bij ons is dat enkel zo in Middelkerke, De Haan en Koekelare.In Roeselare, Lendelede en Ieper zijn er het minst mensen lang onderweg naar het werk. Het gaat om minder dan een kwart van wie werkt of school loopt.In de infografiek is te zien hoeveel mensen langer dan een half uur onderweg zijn naar het werk per gemeente.De cijfers komen uit de profielschetsen van de gemeenten van Lokaal Bestuur Vlaanderen.