Mickel start taxiservice IdriveU vanuit Rollegem

Mickel Schepens startte op 1 april met IdriveU, een bedrijf dat taxiservice levert. © EDB
Redactie KW

Mickel Schepens (38) uit Rollegem startte op 1 april met IdriveU, een bedrijf dat taxiservice levert.

Mickel woont samen met Veerle Verscheure. Het koppel heeft met Ybe en Co twee kinderen. Mickel is voorzitter van de Rollofeesten, is lid van petanqueclub De Rollebollers en speelde nog voetbal in Ingelmunster. Ook minivoetbal deed hij nog.

Het rijden zit bij Mickel in het bloed. Hij deed nog nationaal en internationaal vervoer met een vrachtwagen en uitzonderlijk transport. “Ik heb ook drie jaar taxidienst gedaan. In totaal ben ik dus al 17 jaar op de baan“, vertelt Mickel.

Mickel schafte zich een luxewagen aan, waarmee hij zes mensen met hun bagage kan vervoeren. “Er zit een tafelelement tussen de twee middelste zetels. Dat is handig om aan te werken, maar ook voor zakenvervoer is dat interessant.”

Mickel brengt zijn klanten ook naar feestjes en doet luchthavenvervoer, waar hij vaste tarieven voor heeft op zijn website. “Dat kan soms goedkoper uitvallen dan dat je je wagen twee weken moet achterlaten op een parkeerplaats”, zegt hij. “Het verlof van de reizigers begint dan ook al aan hun voordeur.”

Mickel werkt enkel op reservatie en heeft een VVB-vergunning voor de verhuur van een voertuig met bestuurder. De werkuren maken hem niet uit. “Vervoer naar en van feestjes kan soms in de vroege of late uurtjes plaatsvinden, maar met de alcoholcontroles wordt er meer en meer beroep gedaan op vervoer.” (EDB)

Reserveren kan via www.idriveu.be of info@idriveu.be of via 0478 59 00 11.

(EDB – foto EDB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.