Na eerdere geruchten in de wandelgangen is dit voor velen onverwacht nieuws. Op 1 oktober neemt Michiel Thermote (24) de zaak over. "15 jaar deelde ik er lief en leed, werden vriendschappen voor het leven gesmeed, en passeerden dagelijks levenswijsheden de revue. Nu voel ik dat er een nieuwe uitdaging nodig is om mijzelf te blijven challengen", vertelt uittredend zaakvoerder Hannes. "Ik ben voldaan en opgelucht. Voor mij is de cirkel rond."

Michiel Thermote uit Gullegem neemt de bruine kroeg/eethuis op 1 oktober over. Hij neemt afscheid van het 't Rusteel waar hij 7 jaar werkzaam was. Hij studeerde aan de hotelschool te Kortrijk. "Er vallen geen ontslagen. Alle werknemers worden mee overgenomen", zegt de toekomstige zaakvoerder. "Dat geldt ook voor de huisverenigingen De wielertoeristenclub, WTC De Surplatse, kaartersclub Kameegoan en het Bierdrinkend voetballend collectief, BVC De Kameleon."

De Kameleon werd opgericht in 1990 door Dai Verhaest met zijn vrouw Fabienne Goethals. "In 2002 namen Hannes ouders Luk Malfait en Hilde Debusschere deze kroeg over. Na 2 jaar trad Hannes in de voetsporen van zijn ouders en nam de zaak over.

"Ik dank oprecht mijn vrouw Els, mijn trouwe soldaten, flexies en ex-personeelsleden die steeds aan mijn zij stonden, die dagelijks lief en leed deelden", vertelt een geëmotioneerde Hannes. "Ze lieten de "De Kam" groeien tot de schitterende zaak die ze nu is." Hannes heeft een samengesteld gezin met Els Cognie (37) en 2 kinderen Nore (7) en Kobe (3). Wat de nieuwe uitdaging is houdt de afscheidnemende zaakvoerder nog even geheim.

(CH)

Na eerdere geruchten in de wandelgangen is dit voor velen onverwacht nieuws. Op 1 oktober neemt Michiel Thermote (24) de zaak over. "15 jaar deelde ik er lief en leed, werden vriendschappen voor het leven gesmeed, en passeerden dagelijks levenswijsheden de revue. Nu voel ik dat er een nieuwe uitdaging nodig is om mijzelf te blijven challengen", vertelt uittredend zaakvoerder Hannes. "Ik ben voldaan en opgelucht. Voor mij is de cirkel rond."Michiel Thermote uit Gullegem neemt de bruine kroeg/eethuis op 1 oktober over. Hij neemt afscheid van het 't Rusteel waar hij 7 jaar werkzaam was. Hij studeerde aan de hotelschool te Kortrijk. "Er vallen geen ontslagen. Alle werknemers worden mee overgenomen", zegt de toekomstige zaakvoerder. "Dat geldt ook voor de huisverenigingen De wielertoeristenclub, WTC De Surplatse, kaartersclub Kameegoan en het Bierdrinkend voetballend collectief, BVC De Kameleon."De Kameleon werd opgericht in 1990 door Dai Verhaest met zijn vrouw Fabienne Goethals. "In 2002 namen Hannes ouders Luk Malfait en Hilde Debusschere deze kroeg over. Na 2 jaar trad Hannes in de voetsporen van zijn ouders en nam de zaak over."Ik dank oprecht mijn vrouw Els, mijn trouwe soldaten, flexies en ex-personeelsleden die steeds aan mijn zij stonden, die dagelijks lief en leed deelden", vertelt een geëmotioneerde Hannes. "Ze lieten de "De Kam" groeien tot de schitterende zaak die ze nu is." Hannes heeft een samengesteld gezin met Els Cognie (37) en 2 kinderen Nore (7) en Kobe (3). Wat de nieuwe uitdaging is houdt de afscheidnemende zaakvoerder nog even geheim.(CH)