Michael Dubois en Loes Deweer openen visspeciaalzaak N’ous

Loes Deweer (met dochter Billie) en haar man Michael Dubois starten met de visspeciaalzaak N'ous. © DRD
Redactie KW

Sinds vandaag – vrijdag 25 september – heeft Deerlijk opnieuw een vishandel. Michael Dubois en Loes Deweer gaan met N’ous voluit voor kwaliteit, versheid en een gevarieerd aanbod met zelfbereide gerechten.

Na het sluiten van ‘t Oesterke aan het Kerkplein zat Deerlijk enkele maanden zonder viswinkel. Met N’ous, gelegen in de Schoolstraat (waar vroeger herentextielzaak Pierrot gevestigd was), komt daar verandering in. Michael Dubois en Loes Deweer, de fiere ouders van Billie (2), zijn van Deerlijk afkomstig en hebben al heel wat ervaring in de horeca. Michael is kok, genoot zijn opleiding aan het Sint-Niklaasinstituut in Kortrijk en werkte een zevental jaar voor Lobster Fish in Deerlijk. Loes is ergotherapeute, maar leerde het vak in heel wat horecazaken.

“Zowat drie jaar geleden zijn we in bijberoep begonnen met koken bij mensen thuis”, verduidelijkt Michael. “We specialiseerden ons in paella voor grote groepen. Dat was een meevaller, maar door corona viel zo goed als alles weg. Vandaar dat we overschakelden naar takeaway van paella en fruits de mer. Een geslaagde ommezwaai, want daar was echt vraag naar. Toen we vaststelden dat dit ideaal gelegen pand te huur stond, hebben we de koppen bij elkaar gestoken.”

Dagverse producten

“We zijn niet over één nacht ijs gegaan. Toen marktonderzoek duidelijk maakte dat er plaats was voor een vishandel in Deerlijk hebben we de knoop doorgehakt”, gaat Loes verder. “Michael heeft altijd veel interesse gehad voor vis, schaal- en schelpdieren en ik ga hem bijstaan in de zaak. Kwaliteit bieden is onze grote doelstelling. Alles wordt elke dag vers geleverd vanuit Zeebrugge. We willen hoogwaardige producten brengen en alle bereidingen worden door Michael zelf klaargemaakt. We gaan voor een gevarieerd aanbod van vis en bereidingen. Ons doel is om mensen met onze visproducten gelukkig te maken.”

N’ous is open op woensdag, donderdag en vrijdag van 8 tot 12.30 uur en van 14 tot 18.30 uur, op zaterdag doorlopend van 8 tot 17.30 uur en op zondag van 11 tot 12 uur (enkel voor het afhalen van bestellingen).

(DRD)

Info: Vishandel N’ous, Schoolstraat 6, Deerlijk, 0471 80 72 90, n-ous@outlook.com.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier