Mélanie baat voortaan Frituur Coxy in Koksijde uit

foto WVH
Redactie KW

Mélanie Vandendriessche (30) uit Leisele is de nieuwe uitbaatster van Frituur Coxy, de nieuwe naam van Frituur Bonbini in de Zeelaan in Koksijde. In coronatijden bestel je online.

Ze werkte eerder in de zorg, maar heeft nu al bijna tien jaar ervaring als frituriste. Een job die haar naar eigen zeggen helemaal ligt en die ze nog lang niet beu is. “Eerst werkte ik zes jaar lang samen met mijn partner Tanja Velle in Frituur Koningsplein in De Panne. Zij baat die zaak nu al enkele jaren alleen uit. Drie jaar geleden zette ik namelijk een eerste grote stap, door een frituur in de Westendestraat in Koksijde te huren. Ik had echter honger naar meer en was op zoek naar een eigen pand. Dat vond ik uiteindelijk dus hier, doordat de vorige eigenaars Frituur Bonbini in januari overlieten.”

Mélanie voerde eerst de naamsverandering door, maakte een nieuwe Facebookpagina aan en zette ook het interieur naar haar hand. Op 25 februari ging de zaak opnieuw open. Belangrijk in coronatijden is dat je je bestelling online kan plaatsen en betalen. Later wordt nog het terras vernieuwd. Je vindt ‘Frituur Coxy’ in de Zeelaan 58. (WVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier