Maatkasten Online wint nationale Safeshop-award

MaatkastenOnline.be heeft de prestigieuze Safeshop-award gewonnen. Die awards werden voor de vierde keer op rij georganiseerd. Safeshops.be zet met die uitreiking Belgische websites in de verf die hun klanten goed verzorgen. MaatkastenOnline.be uit Maldegem won de ‘Logistic Champion Award’.

gf
gf

De uit Antwerpen afkomstige Loïc van Laeken richtte MaatkastenOnline.be vier jaar geleden op in Knokke, intussen werkt hij met 14 personeelsleden. Door de snelle expansie en de nood aan een groter magazijn week hij met zijn bedrijf uit naar het industrieterrein van Maldegem. “Dat was nodig want hier hebben we meer oppervlakte ter beschikking, waardoor we onze capaciteit kunnen verhogen en ook kunnen inzetten op automatisatie. Zo werken we onder andere met een automatisch platenmagazijn”, begint de zaakvoerder. Zijn bedrijf verkoopt op maat gemaakte kasten via een online webshop. Daarop kunnen klanten een kast ontwerpen en vormgeven, waarna ze de kast als een bouwpakket bij hen thuis geleverd krijgen.

Van Laeken en zijn medewerkers kregen de prijs uitgereikt omdat hun website door de jury en door gebruikers als heel correct werd bevonden.

Volgens hen verliep het contact met klanten, de retourdienst, het leveren en de algehele logistieke operatie op en top. (AVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.